Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 1
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 2
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 3
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 4
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 5
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 6
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 7
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 1
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 2
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 3
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 4
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 5
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 6
 • Sandale barefoot Lasta - Brass picture - 7

Sandale barefoot Lasta - Brass

Cod produs: SC1_62 Brand: Tikki

De la 250.00 Lei

Piele calitate premium

Căptușeală fără crom

Branțuri din piele tabacită vegetal

Talpă flexibilă din Vibram de 4mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 150g

Tabel de mărimi disponibil aici

Colecția de sandale barefoot pentru copii LASTA are la bază designuri funcționale și moderne, realizate din piele Nappa de înaltă calitate. Culorile sunt diverse, pline de viață și inspirate din natură, iar forma anatomică se potrivește tuturor tipurilor de picioare: cu arcada căzută sau ridicată, cu glezne subțiri sau mai groase.

 

Brandul Tikki Shoes este recunoscut pentru integrarea caracteristicilor barefoot în toate colecțiile sale, incluzând utilizarea materialelor de calitate și designuri care respectă principiile mersului desculț. Aceste elemente sunt esențiale în creșterea și dezvoltarea corecte a picioarelor copiilor. Prin purtarea încălțămintei barefoot, cei mici își vor îmbunătăți postura, pot face pași încrezători și pot călca sigur și cu mai mare ușurință. 

 

Sandalele barefoot LASTA sunt concepute special pentru a garanta aerisirea și confortul; sunt ideale pentru purtat vara (dar potrivite și pentru primăvară și toamnă, combinate cu o pereche de șosete călduroase de lână). Sunt rezultatul unor teste îndelungi și amănunțite pentru a le face ușor de purtat, sigure, durabile și aproape insesizabile în timpul purtării. Printre principalele beneficii ale purtării sandalelor barefoot se numără și spațiul suficient pentru răspândirea naturală a degetelor de la picioare, avantaj care ajută la echilibru, stimularea căilor neurologice care îmbunătățesc feedback-ul senzorial și promovarea mișcării naturale a piciorului, care poate reduce riscul problemelor de sănătate în viitor.

 

Sandalele sunt fabricate manual în România și respectă în întregime standardele UE. Sunt o altă confirmare a experienței extensive a echipei din spatele colecțiilor Tikki în fabricarea încălțămintei și dedicarea pentru meșteșugul de calitate.

 

 

LASTA BRASS: materiale și detalii

 

Exterior: maro, ușor de asortat cu orice ținută, din piele Nappa premium; textura moale și durabilitatea crescută le fac perfecte pentru purtare zilnică și rezistente pentru mai multe sezoane, mai ales dacă sunt îngrijite corespunzător.

 

Căptușeală: Chrome-Free (fără crom); un material prietenos cu mediul, moale și blând cu pielea copiilor, reduce considerabil riscul de reacții alergice.

 

Branțuri: din piele tăbăcită vegetal; ecologică, reduce mult riscul de iritații ale pielii prin comparație cu pielea tăbăcită chimic.

 

Tălpi: 4mm, flexibile, Vibram; renumite pentru aderența excelentă și rezistența la abraziuni și șocuri, tălpile Vibram cresc siguranța prin minimizarea riscului de alunecare. Grosimea de numai 4mm oferă flexibilitate completă și senzația de mers desculț.

 

 

Perechea Lasta Brass cântărește aproximativ 150g. Lejeritatea sandalelor minimizează efortul din timpul mersului, ceea ce le face ideale pentru purtarea zilnică, de lungă durată și în activități variate. Confortul și mobilitatea sunt garantate.

 

Încălțămintea barefoot pentru copii favorizează dezvoltarea sănătoasă a piciorului prin permiterea mișcării și alinierii naturale. Îmbunătățește feedback-ul senzorial care duce la un echilibru și coordonare mai bune. Încurajează mersul natural și postura corectă, contribuind la sănătatea fizică generală. Ai încredere în tot ce este în natura noastră și investește în binele copilului tău. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta