Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 1
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 2
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 3
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 4
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 5
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 6
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 1
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 2
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 3
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 4
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 5
 • Sandale Barefoot SOLIS – Breeze picture - 6

Sandale Barefoot SOLIS – Breeze

Cod produs: SB3_4 Brand: Tikki

273.00 Lei

Fețe din piele nappa.

Căptușeală din piele fără Crom.

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm.

Extrem de uşori, cântăresc cca 225g.

Tabel de mărimi disponibil aici

Sandale Solis

Încă o colecție de sandale barefoot marca Tikki îl vor păstra pe copilul tău cu picioarele pe pământ și capul în nori vara aceasta. Respectă toate promisiunile noastre: comode, ușoare, atente la mediul înconjurător, ochioase și durabile: sandalele soarelui, noile noastre bucurii: Solis

Sunt făcute din piele Nappa moale de cea mai bună calitate, căptușeala este fără crom, branțurile (nedetașabile) sunt din burete de 2 mm și tălpi subțiri, flexibile. Materialele utilizate ocrotesc pielea copiilor de alergii, sunt moi și se pliază după forma picioarelor celor mici. 

Solis permit respirabilitate maximă, așa că singura ta grijă este să te bucuri de toate experiențele încălzite de soare din vara aceasta. 

Înainte să-i alegi culoarea, îți reamintim cât de importantă este încălțămintea în primii ani de dezvoltare a copilului tău. Sandalele barefoot lasă loc suficient picioarelor, tălpile ating în totalitate pământul/solul, oferind stabilitate și echilibru întregului corp. Astfel, copilul crește corect, cu postură firească și cu spate puternic. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta