Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Despre noi

 

Povestea Tikki Shoes - încălțăminte dragă!

Îți amintești prima pereche de papucei pe care i-ai iubit? Cei atât de comozi, dragi și frumoși că ai vorbit cu ei, i-ai alintat, i-ai fi lăsat să te poarte și prin vis, iar mama ți i-a păstrat ca pe o amintire minunată?

 

About

 

Salut, noi suntem Maria și Adrian, meșteri de încălțăminte dragă și autorii poveștii Tikki Shoes.

Totul a început cu puțin timp înainte de primii pași ai lui Ștefan, cel mai mare dintre copiii noștri. Era 2008, iar noi lucram în IT și căutam să îi oferim cele mai bune lucruri. Așa am aflat că fiecare pereche de botoșei are un potențial extraordinar: să fie benefică pentru dezvoltarea naturală, nerestricționată a piciorușelor și iubită de părinți și copii deopotrivă. Descopeream, mai exact, încălțămintea minimalistă. Ea ne-a devenit imediat hobby și pasiune, de care s-au bucurat pentru început micuții noștri și cei ai prietenilor noștri. Tikki a devenit astfel parte din familia noastră și a crescut odată cu ea. Când Ștefan a mers la grădiniță a trebuit să se poată încălța singur, cu papucei care să nu se ude la baie. Așa a apărut gama Botosei "Pufosi", cu prindere cu scai și talpă impermeabilă în trei straturi.

În 2009 a venit pe lume Teodora. Pentru ea am pregătit, cu ajutorul experienței deja dobândite, un nou design pentru tiparele Tikki. La îmbunătățirea lor ne-a ajutat enorm legătura creată cu părinții care au încredințat, la fel ca noi, datoria primilor pași încălțămintei noastre dragi, descoperind naturalețea și beneficiile conceptului "Barefoot". Tot ei ne-au confirmat fericiți că micuții lor, la fel ca și ai noștri, găsiseră fascinați adevărați parteneri de joacă în animăluțele și floricelele care decorează botoșeii Tikki. Găsisem curajul să continuăm! Cum Ștefan începuse deja să petreacă tot mai mult timp jucându-se afară, am creat gama "Barefoot / Mers Desculț" cu talpă exterioară din cauciuc flexibil. Adică materiale rezistente pentru solicitările unui copil plin de energie.

Ulterior am reușit să creăm cu încântare gama de Ghete Chrome Free și Ghete cu blăniță naturală. Iar pentru că în spatele conceptului "Barefoot" stă principiul unei întregi vieți sănătoase, am mărit portofoliul Tikki Shoes cu pantofi pentru adolescenți și adulți. La fel ca de fiecare dată, i-am purtat mai întâi în familie, descoperind noi înșine cât de minunat este să te desparți de restricțiile încălțămintei clasice, să sprijini dezvoltarea musculaturii, să uiți de durerile de spate, să redescoperi înțelesul cuvântului confort.

Apoi, ca un cadou adorabil, în 2016 a venit pe lume Matei, al treilea nostru copil. Cum suntem în primul rând părinți și apoi meșteri de încălțăminte dragă, am încetinit puțin ritmul în atelier, ne-am acordat un mic răgaz nouă și copiilor noștri, bucurându-ne cu toții de împlinirile vieții de familie.

Acum iată-ne în prezent, fericiți că am reușit să echilibrăm grija și dragostea pentru micuții noștri cu pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă Tikki Shoes. Voi, prieteni buni, pentru că așa îi considerăm pe toți cei care au încredere în noi, sunteți acum mai mulți, dar în continuare alături. Sprijinul și cerințele voastre, în balanță cu nevoile reale ale copiilor noștri sunt motivele succesului de care se bucură încălțămintea Tikki. E cea mai frumoasă recunoaștere la care puteam spera. Cu pasiunea astfel dobândită, lucrăm să îmbunătățim constant, să inovăm, să fascinăm. Să creăm, pentru toți, picioare fericite, pași ușori în Tikkișori, în încălțăminte dragă. Iar entuziasmul nostru e mai mare ca oricând și continuă să crească!

Va urma...