Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Puncte bonus

Puncte bonus

Punctele bonus sunt modul nostru de a vă răsplăti fidelitatea. Cu ajutorul lor dorim să îmbunătățim experiența oricărei comenzi realizate pe site-ul Tikki Shoes.

Pentru a beneficia de punctele bonus trebuie doar să vă faceți un cont pe Tikki Shoes și, cu ocazia primei comenzi, punctele bonus vor intra în contul dumneavoastră.

Punctele bonus sunt acordate cu ocazia fiecărei comenzi plasate pe site-ul nostru și sunt în valoare de 5% din valoarea produsului achiziționat.
(Un punct bonus echivalează cu 0.05 lei, de exemplu: 100 puncte = 5 lei)

Ele se adună în contul dumneavoastră și pot fi folosite, în totalitate sau parțial, sub forma unui voucher de reducere, la cumpărături viitoare.

Notă: punctele NU sunt disponibile în primele 7 zile de la plasarea comenzii!


Punctele bonus se pot transforma în voucher de reducere prin introducerea numărului de puncte pe care doriți să le transformați în voucher în căsuța „TRANSFORMA PUNCTE BONUS IN VOUCHER", aferentă contului dumneavoastră .
Numărul voucher-ului va apărea imediat și va trebui apoi să-l introduceți în momentul finalizării comenzii.

 

Vă puteți verifica numărul de puncte bonus cu ușurința, prin accesarea contului.


Punctele bonus

  • se acordă automat în contul de client
  • se pot folosi pentru a achita comenzi cu contravaloarea egală sau mai mare ca valoarea punctelor
  • sunt acordate și pentru comenzi la realizarea cărora s-au folosit puncte bonus, in cuantumul sumei ramase dupa folosirea punctelor bonus
  • aferente unei comenzi returnate, vor fi anulate
  • nu pot fi transformate in bani

Valoarea punctelor bonus include TVA.
Tikki Shoes îsi rezervă dreptul de a modifica regulile referitoare la acordarea puntelor bonus sau a oricăror alte modalități de fidelizare a clienților săi, printr-o informare prealabilă pe site-ul Tikki Shoes.
Procesul de acordare a punctelor bonus, detaliat mai sus, are aplicabilitate pentru comenzile realizate incepând cu 15 august 2018.
Prin realizarea cumpărăturilor pe site-ul Tikki Shoes, clienții confirmă faptul ca au luat cunostință și se conformează tuturor termenilor si condițiilor prezentate mai sus.