Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 1
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 2
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 3
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 4
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 5
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 6
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 7
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 8
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 9
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 1
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 2
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 3
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 4
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 5
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 6
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 7
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 8
 • Sneakerși vegani TERRA - Grey picture - 9

Sneakerși vegani TERRA - Grey

Cod produs: PAD4_4 Brand: LANG.S

483.00 Lei

Fețe din material vegan rezistent la uzură și mesh reciclat aerisit

Căptușeală din mesh reciclat

Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă

Tălpi de 6mm din cauciuc natural

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

 

Colecția de sneakerși barefoot TERRA, 100% vegani, sunt un upgrade consistent al modelului MESH. Designurile au fost perfecționate și combină armonios estetica și funcționalitatea. Fiecare pereche este realizată din piele vegană rezistentă la uzură și mesh reciclat, care oferă aerisire maximă a încălțării. De aceea, materialele au fost alese nu doar pentru beneficiile ecologice, ci și pentru faptul că permit aerului să circule. 

 

Pantofii sport din colecția TERRA înseamnă o experiență barefoot completă pentru că dau libertate de mișcare naturală a piciorului și asigură confort maxim. Totodată, oferă un feedback excelent de la sol prin tălpile subțiri, flexibile și ușoare, din cauciuc natural. Indiferent dacă ești pasionat/ă de sport sau fashion (sau de ambele), colecția TERRA îți oferă o opțiune sustenabilă cu mari plusuri și pe partea de estică, și pe cea de performanță.

 

 

TERRA GREY: materiale și detalii 

 

Exterior: tonuri de gi, din material vegan rezistent la uzură și mesh reciclat ultra-respirabil (necăptușit, pentru respirabilitate): duo-ul asigură circularea continuă a aerului în interiorul pantofului; picioarele sunt uscate și se simt confortabil pe tot parcursul purtării. 

 

Căptușeală: mesh reciclat, absoarbe eficient umezeala, crește respirabilitatea și menține picioarele uscate. 

 

Branțuri: groase de 2mm, detașabile, realizate din fibre naturale de cânepă acreditate LEED, lipite termic, fără adeziv, cu proprietăți excelente de izolare și respirabilitate.

 

Tălpi: de 6mm, absorb ȘOCURILE, sunt ultra flexibile, din cauciuc NATURAL. Materialul este optim pentru cei care testează pentru prima dată încălțămintea barefoot; sunt perfecte pentru perioada de tranziție de la încălțămintea clasică la cea minimală care permite mișcarea liberă. Tălpile minimaliste permit mișcarea naturală a piciorului și contact complet cu solul.

 

 

Perechea TERRA GREY este o invitație la prioritizare a mersului corect, a posturii naturale și a mișcării firești a corpului, dar și la sustenabilitate. O alegere excelentă pentru orice tip de picior (mai lat sau mai îngust), stil vestimentar și pentru toți cei care simt nevoia să facă mai mult în direcția protejării planetei. 

 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ
LĂȚIME INTERIOARĂ
36 24 9.2
37 24.6 9.4
38 25.4 9.6
39 26.2 9.8
40 26.9 9.9
41 27.4 10
42 28 10.1
43 28.6 10.2
44 29.6 10.3
45 30 10.4

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta