Produsul a fost adăugat în coș

Pantofi Barefoot copii - Classic Inimioare

5.00 5.00 (1 review)

Piele groasă calitate premium, import Italia Față dublată cu căptușeală fără CROM Talpă din cauciuc de 3-4mm, flexibilă, anti-derapantă Extrem de uşori, cântăresc cca 180g.

116.00 Lei

145.00 Lei

Acest produs valoreaza 116 puncte de fidelitate.

Cantitate

Fără întărituri
Formă anatomică
Branț tăbăcit vegetal
Talpă antiderapantă
Talpă flexibilă

Disponibili în seria de mărimi 18-28, 30, 32 EU, pantofiorii din gama "Barefoot" nu sunt doar flexibili, confortabili și atrăgători, ci sunt și siguri pentru pielea delicată a copiilor. Folosim căptușeală de cea mai bună calitate, import Spania, tăbăcită fără CROM, din dorința de a oferi un produs premium, hipo-alergenic. Fiind confecționați integral din piele, pantofiorii Tikki se pot folosi pe suprafețe umede, dar nu sunt recomandați pentru ploaie sau iarbă udă.

 

Pantofi Barefoot copii


Ce este reprezentativ pentru pantofii "Barefoot":

 

Sunt confecţionați din piele moale, rezistentă, fabricată în Italia

În procesul standard de tăbăcire a pielii sunt folosite numeroase produse chimice, care utilizate excesiv ar dăuna sănătății copiilor. Chiar dacă există piele mai ieftină produsă în China, Pakistan, India, etc, noi alegem să folosim doar piele fabricată în Italia tocmai pentru că nu toate țările sunt obligate să urmeze anumite standarde de calitate. Pielea “Made in Italy” este mai scumpă, dar este și mai calitativă, aspectul cel mai important fiind că respectă standarde înalte de calitate impuse de Uniunea Europeană.
Pentru mai multe detalii despre pielea folosită de noi, dar și certificatele de calitate aferente, vă invităm să vizitați pagina "Ce materiale folosim".
 

Talpa interioară este din piele naturală tăbăcită vegetal (Chrome Free)

Știm că majoritatea copiilor adoră să stea desculți, așa că ne-am dorit foarte mult să le oferim încălțări nu doar frumoase și comode, ci mai ales sănătoase, care să poată fi folosite și cu piciorul gol. Pielea absoarbe prin transpirație o parte din substanțele cu care vine în contact, de aceea este important ca materialul ce îmbracă piciorul unui copil să fie cât mai lipsit de substanțe nocive. Branțul interior din gama de sandale "Barefoot" este din piele naturală, tăbăcită vegetal – originară tot din Italia, această piele a fost prelucrată după o metodă tradițională folosindu-se doar tanini din plante, fără a fi vopsită și fără a fi folosite metale grele sau substanțe toxice. Este 100% sigură pentru pielea delicată a copiilor!
Atenție! Din cauză că pielea branțului nu este tăbăcită clasic cu Crom, ci cu tanini vegetali, există posibilitatea transferării unei ușoare nuanțe de roz în șosetele copiilor. Acest fenomen este normal și apare mai ales la copiii călduroși - recomandarea noastră pentru această situație fiind să le dați șosete închise la culoare.
Pentru detalii despre pielea naturală tăbăcită vegetal, dar și certificatele de calitate aferente, vă invităm să vizitați pagina "Ce materiale folosim".
 

Folosim doar căptușeală fără Crom

Oriunde folosim căptușeală (fețele de pantofi, bareta), aceasta este de cea mai bună calitate, tăbăcită fără metale grele. Importăm căptușeala Chrome Free direct de la producător, din Spania, pentru a avea siguranța calității. Marea majoritate a căptușelii de piele este produsă în China, neconform cu standardele europene de calitate, și conține multe substanțe toxice ce nu ar trebui sa vină în contact cu pielea sensibilă a copiilor. Acesta este motivul pentru care am decis să folosim doar materiale sigure și calitative în producția încălțărilor Tikki Shoes...
Pentru detalii despre căptușeala Chrome Free, dar și certificatele de calitate aferente, vă invităm să vizitați pagina "Ce materiale folosim".

 

Nu se folosesc întărituri care să păstreze forma încălțămintei

După părerea noastră, o încălțăminte sănătoasă este aceea care protejează picioarele de frig sau accidentări, dar le permite acestora să se miște în voie, lăsând suficient loc degetelor. Încălțările cu întărituri din carton sau plastic își păstrează forma impecabil în timp, însă obligă picioarele să ia forma pantofilor, și nu invers. De aceea, noi preferăm pantofiorii moi de piele, fără întărituri, ce permit materialului să se întindă și să se muleze pe piciorușele aflate în creștere. În timp nu mai arată impecabil, dar picioarele copiilor cresc în voie, neîngrădite! Fie îngust, ori mai pufos, fiecare picior se va simți în largul său în sandalele Tikki Shoes.
 

Talpa exterioară este din cauciuc flexibil de 3 mm

Copiii au nevoie să exerseze cât mai mult mersul desculț, pentru că astfel simt mai bine suprafața pe care pășesc, își dezvoltă echilibrul și își întăresc mușchii pentru formarea unui mers corect.
De aceea folosim o talpă ultra flexibilă, anti-derapantă, ușoară, subțire de doar 3mm, care să ofere acea senzație de mers desculț de care copiii au nevoie. Împreună cu talpa din piele tăbăcită vegetal (grosime cca 1 mm), formează un ansamblu suficient de gros, astfel încât pantofiorii să poată fi folosiți fără probleme pe orice suprafață.
Review-uri (1 review-uri)
Denisa
Scris în 07 aprilie 2018
Rating: 5

” Calitate excelenta!rnSi sunt absolut deliciosi! “

Lasă un comentariu sau pune o întrebare

Doar comentariul si numele Dvs. vor fi publicate.

Adresa de email ramane anonima.

Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

Ce înseamnă de fapt Barefoot?

Încălțămintea Barefoot ("desculț" - în limba engleză) este un tip de încălțăminte care lasă piciorul să se miște neîngrădit, cât mai apropiat de mersul desculț. Principalele caracteristici ce fac încălțările să se încadreze în categoria Barefoot sunt acestea:

1. ZERO-DROP - talpa perfect plată- nu există niciun fel de denivelare, nici măcar un calcâi de 1mm, iar talpa nu prezintă înclinare (cum au majoritatea pantofilor sport). Astfel piciorul stă într-o poziție neutră, naturală, ceea ce duce la o postură corectă și la mai puțin efort din partea articulațiilor.

2. FLEXIBILITATE - talpa foarte flexibilă - picioarele au nevoie să se miște în voie, să folosească toți mușchii pentru a se întări. Într-un pantof rigid, tălpile aproape că nu se îndoaie, iar acest lucru duce în timp la atrofierea mușchilor și dureri musculare.

3. TALPA SUBȚIRE - cu cât talpa încălțămintei este mai subțire, cu atât creierul primește mai multe informații prin intermediul neurotransmițătorilor din tălpile noastre. Acest lucru este esențial pentru o bună propriocepție asupra corpului nostru, pentru un echilibru perfect, pentru a găsi postura cea mai bună în funcție de suprafața pe care pășim.

4. BOT LAT - loc suficient pentru degete. Cu cât stau mai răsfirate degetele, cu atât greutatea corpului este preluată mai bine, și postura este corectă. Rolul degetului mare este extrem de important, el având funcție de stabilizare a întregului corp. Încercați un exercițiu simplu: faceți câteva flotări sprijinindu-vă pe mâini cu degetele adunate - veți constata că efortul este mult mai mare și poziția corpului vi se va părea nefirească.

5. ZERO SUPORT - niciun fel de suport nu este recomandat - talonet, spatele pantofului rigid pentru susținerea gleznei, pernuțe shock-absorb sau alte invenții comerciale. Mușchii susținuți nu fac decât să se atrofieze, nu mai lucrează natural și rezultatul constă în picioare slăbite și dureroase.

6. FĂRĂ ÎNTĂRITURI - un material rigid care nu se mulează după forma piciorului, nu dă voie acestuia să se miște în voie. Ideal este ca pantoful să ia forma piciorului, și nu invers. De aceea, încălțămintea Barefoot este confecționată din materiale moi, elastice, fără întărituri de carton/plastic care să mențină o formă impecabilă în timp.

 

Care este diferența dintre Barefoot și Minimalist?

Toată producția noastră se axează pe încălțăminte de tip Barefoot ("Mers Desculț"), însă avem și produse încadrate în categoria "Minimalist". Aceste produse întrunesc toate condițiile de mai sus, dar prezintă o flexibilitate mai slabă sau întărituri minime pentru o rezistență bună a materialelor în timp. Acestea sunt create mai ales pentru copiii mari și pentru adulți care supun încălțămintea la un efort mare și o pot uza mai repede.

 

Întreținere

Produsele Tikki Shoes sunt confecţionate integral din piele naturală, deci vor fi întreţinuţi ca şi o încălţăminte normală de piele, cu mici excepţii.

1. încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki Shoes se curăță doar cu produse speciale pentru întreținerea pielii.

2. La botoșeii de interior, talpa de piele întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi datorită cărora perii de velur se lipesc şi nu mai au aderenţă la sol. Nu trebuie curăţaţi foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că botoşeii încep să alunece.

Este nevoie în acest caz de o cârpă umezită sau şerveţele umede pentru bebeluşi, şi o perie cu dinţii tari (de ex: perie de unghii, perie de grătar, etc.). Se spală bine talpa cu cârpa/şerveţelul umed (nu se spală sub jet de apă la robinet întrucât există riscul să iasă culoare din piele), se lasă la uscat după care se freacă energic cu peria până observaţi că îşi revin perii de velur.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor se curăţă extrem de uşor cu un orice produs special conceput pentru curățarea încălțămintei de piele.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Încălțămintea de exterior nu este un produs impermeabil, recomandându-se purtarea ei pe timp uscat. Fața și talpa pantofilor concepuți pentru exterior trebuie ferită de contactul cu apă, zăpadă, nisip, pietriș, solvenți, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

Garanție

În cazul în care constatați că produsul nu este conform cu contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactați imediat pe emailul info@tikki.ro, și să ne furnizați datele despre produs și deteriorările pe care le prezintă.

Pentru produsele vândute societatea acordă o garanție comercială de 30 de zile de la data livrării produsului, pentru deficiente neimputabile cumpărătorului, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și întreținere.

Prezenta garanție comercială nu afectează drepturile consumatorilor acordate prin legislația în vigoare în condițiile Legii nr. 449/2003 republicată privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acesteia, și a Ordonanței Guvernului nr. 21/1992 republicată privind protecția consumatorilor.

Garanția comercială nu acoperă lipsa de conformitate a produsului, neimputabilă consumatorului, existentă la momentul când au fost livrate produsele, pentru care se acordă garanția legală de conformitate.

Se consideră că bunurile sunt în conformitate cu contractul dacă acestea: (i) sunt conforme cu descrierea furnizată de noi și posedă aceleași calități pe care le-am prezentat pe site-ul web sau; (ii) sunt adecvate scopurilor pentru care pentru care bunurile de tipul respectiv sunt utilizate în mod normal; (iii) prezintă parametrii de calitate și performanță care sunt normali la bunurile de același tip și la care vă puteți aștepta în mod rezonabil.

Garanția legală de conformitate este de 2 ani de la data livrării produselor, conform art. 16 din Legea 449/2003. În această perioadă toate defectele de material sau de fabricație, montaj/asamblare/croire, existente la data livrării produselor la dvs. sunt înlăturate gratuit, excluzând defectele apărute ca urmare a uzurii fizice normale a produselor, sau a nerespectării recomandărilor de utilizare și întreținere. În vederea acordării garanției legale de conformitate, trebuie să ne informațidespre lipsa de conformitate a produsului în termen de 2 (două) luni de la data la care ați constatat-o, conform art. 17 din Legea. nr. 449/2003, iar lipsa de conformitate se stabilește de un expert tehnic autorizat, neutru. Lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrare se prezumă că a existat la momentul livrării (cu excepția cazurilor în care prezumția este incompatibilă cu natura lipsei de conformitate-provocată de utilizarea incorectă a produsului sau de uzura normală), ulterior acestui termen consumatorul trebuind să facă dovada existenței lipsei de conformitate.

Durata medie de utilizare a produsului este de 6 luni, cu condiția ca fiecare pereche de încălțăminte achiziționată să fie purtată alternativ cu minim alte 3 perechi de încălțări.

În vederea acordării garanției, vă rugăm să ne transmiteți o sesizare în scris, înainte de împlinirea termenului de garanție, la adresa de email info@tikki.ro, și să ne returnați produsul comandat la magazinul nostru din Timișoara, Calea Stan Vidrighin nr.14 A, et. 1, fie personal, fie prin curier, însoțit de bonul fiscal/ordinul de plată/chitanța care atestă plata ramburs, și certificatul de garanție.
Modalitățile prin care asigurăm consumatorului garanția comercială sau garanția legală de conformitate sunt întreținerea, repararea, înlocuirea, fără plată, a produsului (atunci când reparația nu este posibilă) sau restituirea contravalorii produsului (dacă nici repararea și nici înlocuirea nu sunt posibile), conform art. 10, 11, 20 din Legea nr. 449/2003.

Perioada de remediere pentru garanția comercială și garanția legală de conformitate se stabilește de comun acord în scris între vânzător și consumator, și nu depășește 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate a produsului, sau a predat produsul vânzătorului pe baza unui document de predare-primire conform art. 11 alin. 4 din Legea nr. 449/2003.

Garanția/service-ul produsului este asigurată de SC Mini Mondo SRL, cu sediul menționat la secțiunea „contact", la punctul de lucru din Timișoara, Calea Stan Vidrighin nr.14 A etaj 1.

Perioada necesară reparației produsului (care curge de la momentul când a fost adusă la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate și a fost prezentat produsul la vânzător până la aducerea produsului în stare normală de utilizare) prelungește perioada de garanție rămasă.

În situația în care un produs a fost schimbat din motive de garanție, pentru acest produs începe să curgă un nou termen de garanție de la data preschimbării produsului.

Garanția nu se acordă produselor care s-au defectat datorită:
- uzurii fizice normale/obișnuite a produsului;
- distrugerii accidentale a produsului;
- intervenții, reparații, modificări efectuate de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului;
- decolorarea produsului prin expunere prelungită la diverși factori de mediu (soare sau o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă) sau deteriorarea produsului provocată de expunerea la vremea nefavorabilă - apă, noroi, zăpadă;
- deteriorarea produsului cauzată de șocuri mecanice ( rupere, agățare, lovire, zgâriere), de animale de companie, rozătoare, etc.
- utilizarea de înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei;
- defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă a produsului; folosirea încălțămintei în altele scopuri decât cele pentru care produsul a fost testat și conceput (spre exemplu, folosirea pentru exterior a încălțămintei proiectată special de interior);
- garanția nu acoperă folosirea încălțămintei în locuri de joacă cu nisip sau pietriș, tobogane sau în orice alt loc în care activitatea poate duce la distrugerea produsului;
- nu se acordă garanție la uzura anormală pe talpă sau fețe deformate, datorate unui mers cu pas specific (piciorul calcă pe o parte sau se târăște într-o anumită poziție și apare o uzură pronunțată în această parte);

Atenție!
Deoarece pielea din care este căptușită încălțămintea nu a fost tratată chimic pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejării pielii dvs.), iar talpa interioară este din piele tăbăcită vegetal, fără a fi tratată chimic, există posibilitatea transferării culorii în șosetele copiilor. Acest fenomen este normal, recomandarea noastră fiind purtarea șosetelor închise la culoare, mai ales la copii călduroși. Aceasta nu reprezintă un defect de fabricație și nu constituie un motiv de reclamație.

Nu constituie defecte de fabricație și nu fac obiectul acordării garanției particularități ale pieilor naturale - mici variații de textură, nervuri, mici diferențe de culoare, semne caracteristice și neregularități. Selectăm numai produse de cea mai înaltă calitate, însă caracteristicile naturale ale pieilor nu pot fi evitate și trebuie să fie acceptate ca făcând parte din aspectul individual al produsului.

În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului repararea produsului sau înlocuirea produsului, fără plata, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată. O măsură reparatorie va fi considerată disproporționată, dacă ea impune vânzătorului costuri care nu sunt rezonabile în comparație cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare: (i) valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate; (ii) importanța lipsei de conformitate; (iii) dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator. Consumatorul poate solicita o reducere corespunzătoare a prețului sau rezoluțiunea contractului dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie în termenul de 15 zile stabilit mai sus. Consumatorul nu este îndreptățit să solicite rezoluțiunea contractului, dacă lipsa conformității este minoră. Drepturile conferite prin prezentul certificat de garanție nu pot afecta drepturile prevăzute de lege pentru cumpărătorul consumator.

Costurile de retur pentru un produs cu defect de fabricație vor fi suportate de noi.

Certificatul de garanție vă va fi comunicat în format electronic, prin adăugarea acestuia în contul dvs. de pe site, având posibilitatea în orice moment să îl listați/salvați/arhivați accesând contul dvs.. Veți avea în acest mod o evidență a certificatelor de garanție aferente tuturor comenzilor din cont. La solicitarea dvs., certificatul de garanție vă poate fi expediat și prin poșta electronică, la adresa de email menționată în contul dvs. de pe site. Prin trimiterea comenzii, dvs. solicitați și vă exprimați consimțământul să primiți certificatele de garanție, instrucțiunile de utilizare și întreținere a încălțămintei, declarația de conformitate, folosire în format electronic, prin adăugarea acestora în contul dvs.

 

Cumpărate frecvent împreună:

Sandale Barefoot copii - Classic Flori de cireș
95.20 Lei 119.00 Lei
  • - 20%
Sandale Barefoot copii - Classic Vis de vară
95.20 Lei 119.00 Lei
  • - 20%
Sandale Barefoot copii - Classic Mica prietenă
95.20 Lei 119.00 Lei
  • - 20%
Sandale Barefoot copii - Classic Cer înstelat
95.20 Lei 119.00 Lei
  • - 20%
  Produsul a fost adăugat în coș