Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 1
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 2
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 3
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 4
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 1
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 2
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 3
  • Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU picture - 4

Ziggy V1 piele - Cream 30-35 EU

Cod produs: BC4_8 Brand: Tikki

91.00 Lei

130.00 Lei

Piele calitate premium

Branț din burete de latex de 2mm

Căptușeală fără crom pe branț

Talpa cauciuc TPU de 1mm, super rezistentă și flexibilă 

Găurele pentru aerisirea piciorului

Extrem de uşori, cântăresc cca 130 g.

Atenție: Ziggy au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici. Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de mărime de cel mult 2 mm

Ziggy au fost creați după luni și luni de cercetare și teste. Acești pantofi barefoot pentru interior sunt întruchiparea recomandărilor medicilor pediatri pentru dezvoltarea sănătoasă, naturală a picioarelor și mușchilor acestora, dar și unor abilități precum bunul echilibru și modul corect de mișcare. Noii Ziggy sunt rezultatul unui efort intens de perfecționare a dragilor noștri Botoșei „Pufoși”, oferind o ‘îmbrățișare’ ideală piciorușelor în același timp cu spațiul esențial pentru degete.

  

Crește confortul și practicalitatea multifuncțională a încălțămintei barefoot de piele pentru interior cu Tikki Shoes Ziggy. Se potrivesc pe glezne ca o mănușă, de la cele mai subțiri la cele mai pufoase. Merg excelent atât pe ristul jos, cât și pe cel înalt - după o scurtă perioadă în care pielea se întinde pentru potrivire ideală.

 

La fel ca fiecare pereche de Tikki Shoes, Ziggy are în componență căptușeala noastră caracteristică, fără crom. Alături de branțul din burete de latex, ele protejează cele mai iubite piciorușe de frig și eventualele obiecte ascuțite cu care pot intra în contact. Talpa super rezistentă și perfect flexibilă, din cauciuc de 1 – un! – milimetru, încurajează un mod excelent de a simți suprafața de mers și previne alunecarea. 

 

Copiii pun arareori preț pe pantofii confortabili, ca să nu mai vorbim de încălțăminte sănătoasă. Tocmai de aceea, natura le-a oferit aliatul suprem: tu, parintele lor iubitor și de încredere. Ca lucrurile să fie mai simple ca oricând, Meșterii Tikki creează încălțăminte cu multiple beneficii pentru dezvoltare și sănătate, dar întotdeauna și drăguță, atractivă, pentru a minimiza posibilitatea respingerii. Înainte să-ți dai seama, puiuții tăi și noii lor pantofiori barefoot au devenit deja buni prieteni. Din acest motiv, cât și datorită timpului, grijii și măiestriei de care au nevoie, alintăm fiecare pereche de Tikki Shoes cu numele de „încălțăminte dragă”.

Disclaimer: Ziggy sunt realizați din piele naturală fară căptușeală, astfel poate exista un transfer de culoare. 

Meșterul Tikki explică: Ziggy sunt super ușori, perfect flexibili, pot fi duși oriunde fără niciun fel de efort și se încalță/descalță foarte simplu datorită închiderii cu scai. Aceste lucruri îi oferă copilului autonomie și fac din pantofii Ziggy cea mai bună încălțăminte pentru grădiniță, lecții de dans, casă, locuri de joacă și oricare alte activități desfășurate în interior.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta