Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 1
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 2
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 3
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 4
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 5
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 6
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 1
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 2
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 3
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 4
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 5
 • Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU picture - 6

Papuci lână ZIGGY V2- Mouse 18-40 EU

Cod produs: BA6_7 Brand: Tikki

180.00 Lei

Fetru călduros din lână (90% lână, 10% polyester)

Talpa cauciuc TPU de 1mm, super rezistentă și flexibilă

Branț din fetru de lână

Extrem de uşori, cântăresc cca 100 g.

Atenție: Ziggy au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici. Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de lungime de cel mult 2 mm

Pășesc ușor către bucătărie. Se opresc în prag și mișcă din mustăți. O adiere ușoară aduce cu ea miros de pâine coaptă. Pe masă, o felie de cașcaval le face cu ochiul. Dar micuțul lor favorit a avut deja grijă ca ei să fie bine hrăniți, în joacă, cu grâu. Singura lor grijă e să îl poarte acum să descopere lumea.

O prietenie sănătoasă de care să beneficieze cele mai iubite piciorușe? E deja aici: noua colecție de botoșei de lână Ziggy cu animăluțe. Încălțăminte barefoot pentru interior, din lână, care ține piciorușele în creștere fericite și încălzite, în timp ce le permite să se dezvolte în cel mai sănătos mod.

Ușor de încălțat și chiar și mai ușor de iubit, colecția Ziggy cu animăluțe constă din șase modele diferite de papuci barefoot pentru interior, care mai de care mai drăguțe. Asigură-te că le-ai văzut pe toate înainte să-ți alegi favoritele. Ca întotdeauna, Meșterii Tikki au petrecut mult timp și au investit toată experiența adunată de-a lungul anilor pentru a se asigura că această dragă încălțăminte este și cea mai sănătoasă pentru dezvoltarea naturală corectă a picioarelor.

Rezistenți la rupere, murdărire, alunecare și făcuți din lână moale și călduroasă, Ziggy au uimitoarea calitate de a deveni adevărați prieteni ai micuților tăi. Fie acasă, la grădiniță, dans ori la locul de joacă, Ziggy sunt super ușori, flexibili și foarte simplu de încălțat/descălțat datorită închiderii cu scai. Tikki Shoes vor fi pantofii favoriți ai copilului tău.

Meșterul Tikki spune: Botoseii Ziggy sunt realizati manual, astfel ca pot exista diferente fata de tabelul de marimi de pana la 2mm. Când alegi modelul tău preferat Ziggy, selectează o mărime cu minimum 1 centimetru mai lungă decât piciorușele pentru care sunt destinate încălțările.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta