Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 1
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 2
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 3
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 4
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 5
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 6
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 7
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 8
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 9
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 10
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 1
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 2
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 3
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 4
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 5
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 6
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 7
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 8
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 9
 • Pantofi barefoot ONYX – Green picture - 10

Pantofi barefoot ONYX – Green

Cod produs: PAD5_2 Brand: LANG.S

483.00 Lei

Fețe din piele velur premium cu detalii din piele perforată, fără Crom

Căptușeală moale, din piele de oaie fără Crom

Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă 

Tălpi de 6mm din cauciuc natural

 

Listen closely.

 

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

 

Colecția de sneakerși sport & casual ONYX este un alt exemplu de producție sustenabilă, modă și practici etice, combinate în 6 designuri minimaliste, elegante, cool, versatile, unisex și foarte confortabile. 

 

Calitatea impecabilă este semnată de echipa noastră de artizani români și abilitățile inegalabile ale producătorilor de încălțăminte barefoot din Portugalia, cu care ne-am unit expertiza pentru Lang.S. Adică pentru o încălțăminte barefoot perfecționată, care satisface toate gusturile legate de modă și așteptările tuturor clienților eco-conștienți.

 

Prin minimalismul și eleganța colecției ONYX, am reușit din nou să proiectăm și să aducem la viață o linie de încălțăminte impecabilă care se potrivește oricărui tip de picior și care merge minunat cu orice alegere vestimentară.

 

 

 

ONYX GREEN: materiale și detalii unice

 

Exterior: verde închis, din piele velur premium cu detalii din piele perforată, ambele fără Crom (Chrome-Free)

 

Căptușeală: durabilă, moale, din piele de oaie fără Crom

 

Branțuri: detașabile, de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă acreditate LEED, termo-lipite fără adezivi, pentru izolație excelentă și respirabilitate.

 

Tălpi: cauciucul natural de 6mm absoarbe ȘOCURILE și asigură flexibilitate maximă. ONYX GREEN sunt perfecți pentru tranziția de la încălțăminte tradițională la cea barefoot. Tălpile subțiri încurajează mișcarea naturală și creează senzația de contact complet cu solul. 

 

ONYX GREEN se potrivesc cu aproape toate alegerile vestimentare, de la ținute casual, la cele sportive. Designul lor este inclusive și unisex, menținând în același timp angajamentul Lang.S față de sustenabilitate. 

 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ
LĂȚIME INTERIOARĂ
36 24 9.2
37 24.6 9.4
38 25.4 9.6
39 26.2 9.8
40 26.9 9.9
41 27.4 10
42 28 10.1
43 28.6 10.2
44 29.6 10.3
45 30 10.4

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta