Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 1
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 2
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 3
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 4
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 5
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 6
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 7
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 1
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 2
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 3
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 4
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 5
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 6
 • Sneakerși vegani TERRA - Black picture - 7

Sneakerși vegani TERRA - Black

Cod produs: PAD4_3 Brand: LANG.S

483.00 Lei

Fețe din microfibră vegană și mesh reciclat aerisit

Căptușeală din mesh reciclat

Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă

Tălpi de 6mm din cauciuc natural

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

 

Colecția de sneakerși barefoot TERRA, 100% vegani, sunt un upgrade consistent al modelului MESH. Designurile au fost perfecționate și combină armonios estetica și funcționalitatea. Fiecare pereche este realizată din piele vegană rezistentă la uzură și mesh reciclat, care oferă aerisire maximă a încălțării. De aceea, materialele au fost alese nu doar pentru beneficiile ecologice, ci și pentru faptul că permit aerului să circule. 

 

Pantofii sport din colecția TERRA înseamnă o experiență barefoot completă pentru că dau libertate de mișcare naturală a piciorului și asigură confort maxim. Totodată, oferă un feedback excelent de la sol prin tălpile subțiri, flexibile și ușoare, din cauciuc natural. Indiferent dacă ești pasionat/ă de sport sau fashion (sau de ambele), colecția TERRA îți oferă o opțiune sustenabilă cu mari plusuri și pe partea de estică, și pe cea de performanță.

 

 

TERRA BLACK: materiale și detalii 

 

Exterior: un negru elegant, din microfibră vegană moale și mesh reciclat, pentru respirabilitate optimă. Necăptușit, mesh-ul permite aerului să circule liber; interiorul pantofului este ventilat în permanență.

 

Căptușeală: mesh reciclat, absoarbe eficient umezeala, îmbunătățește respirabilitatea și menține picioarele uscate pe toată durata purtării; TERRA Black sunt potriviți și pentru zilele călduroase. 

 

Branțuri: groase de 2mm, detașabile, realizate din fibre naturale de cânepă acreditate LEED, lipite termic, fără adeziv, cu proprietăți excelente de izolare și respirabilitate.

 

Tălpi: de 6mm, absorb ȘOCURILE, sunt ultra flexibile, din cauciuc NATURAL. TERRA Black sunt perfecți pentru cei care testează pentru prima dată încălțămintea barefoot; îi recomandăm pentru perioada de tranziție de la încălțămintea clasică la cea barefoot, care permite mișcarea liberă. Tălpile minimaliste permit mișcarea naturală a piciorului și contact complet cu solul.

 

Sneakerșii TERRA BLACK se disting prin designul minimalist și materialele vegane utilizate. Sunt o alegere responsabilă și confortabilă, potriviți pentru cei care caută o experiență de mers naturală, intuitivă și conectată complet la sol. Ideali și pentru activități sportive, și pentru zile casual. Culoarea neagră îi face extrem de versatili și pot fi purtați inclusiv la ținute mai elegante. 

 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ
LĂȚIME INTERIOARĂ
36 24 9.2
37 24.6 9.4
38 25.4 9.6
39 26.2 9.8
40 26.9 9.9
41 27.4 10
42 28 10.1
43 28.6 10.2
44 29.6 10.3
45 30 10.4

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta