Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 1
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 2
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 3
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 4
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 1
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 2
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 3
  • Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU picture - 4

Ghete barefoot Beetle - Navy 19-25 EU

Cod produs: GB6_4 Brand: Tikki

336.00 Lei

Piele naturală fără Crom

Căptușeală din piele fără Crom

Talpă de 3mm din cauciuc natural, flexibil în toate direcțiile

Extrem de uşori, cântăresc cca 300g.

Atenție: Ghetele Beetle au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

Noile ghete Beetle se prezintă cu toate beneficiile unor încălțări BAREFOOT: flexibilitate, spațiu optim pentru degete, o formă anatomică, talpă stilizată, flexibilitate, cele mai bune materiale și în plus...piele naturală fără Crom, design atrăgător, iar la interior au căptușeală din piele fără Crom.

Fiecare poveste de succes începe cu un micuț pas. Aruncă doar o privire la un Beetle (gândăcel, eng.), inspirația noastră din natură pentru cele mai noi ghete de piele Tikki Shoes. E așa de ușor să alegi unul pe care să îl iubești fiindcă la fiecare patru ființe de pe Pământ, a cincea e un Beetle. Da, ai citit corect.

 

Am numit, așadar, cu mândrie noile ghete pentru copii Beetle după extraordinarii gândăcei. E o responsabilitate mare să compari ceva cu cel mai important organism de pe planetă. Dar e și absolut special să te ridici la nivelul atât de înalt de rezistență, utilitate, versatilitate și drăgălășenie al unui Beetle. A fost nevoie de o foarte lungă perioadă de cercetare și dezvoltare pentru a ne asigura că acest model de încălțăminte pentru copii își onorează inspirația și încrederea ta de a îl alege.

 

În concordanță cu esența conceptului de încălțăminte de calitate Tikki Shoes, ghetele pentru copii Beetle sunt gândite atât pentru confort cât și pentru sănătate. Prin introducerea tălpilor din cauciuc natural, încălțămintea noastră dragă atinge încă un nivel în căutarea unei dezvoltări cât mai armonioase a celor mai iubite piciorușe.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0.00
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta