Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 1
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 2
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 3
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 4
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 1
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 2
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 3
  • Semi-ghete TUFF – Moss picture - 4

Semi-ghete TUFF – Moss

Cod produs: GA5_10 Brand: Tikki

De la 269.00 Lei

Piele naturală moale

Căptușeală din fleece

Branțuri detașabile cu fleece

Talpă de 3mm din cauciuc natural, flexibil în toate direcțiile

Extrem de uşori, cântăresc cca 400g.

Puteți consulta tabelul de mărimi aici

Echipa Tikki freamătă de câteva luni și creează modele noi de ghetuțe pentru zilele răcoroase care vin. Au luat naștere TUFF, ușoare și confortabile, cu fleece la interior pentru căldură mare la picioare mici, și cu piele nappa moale la exterior.

 

Da, da, ne gândim la toate: sunt ușor de încălțat și de descălțat. Știm cum este când trebuie să echipezi mogâldeața și tu ai deja geaca pe tine. „Eficiență”, numele nostru mijlociu. 

 

Să vedem, deci, pe ce TUFF mergeți din toamnă până-n iarnă și în prag de primăvară, iar?

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta