Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 1
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 2
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 3
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 4
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 5
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 6
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 1
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 2
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 3
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 4
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 5
 • Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU picture - 6

Pantofi vegani HARLEQUIN - Scarlet 30-39 EU

Cod produs: PA3_31 Brand: Tikki

245.00 Lei

Exterior din bumbac organic prespălat

Căptușeală din bumbac organic

Barete vegane eco-friendly

Talpa Oxygen, din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 350g.

Atenție: Pantofii Harlequin au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm sa-l consultați aici

 

Pură distracție

Harlequin e un model de încălțăminte cu toate avantajele specifice conceptului barefoot. A fost numit așa pentru a reflecta bucuria copilăriei, culorile ei vii și pură distracție! Adaptat pentru orice activitate care îi amuză și îi ajută să se dezvolte pe cei mici, pantofii pot fi purtați pe piciorul gol în zilele mai călduroase, iar în cele mai răcoroase de primăvară sau toamnă – cu șosete.

Harlequin sunt realizați 100% din bumbac organic prespălat, provenit din culturi ecologice. Astfel, culoarea acestora se poate estompa mai repede. Materialele textile organice nu conțin substanțe chimice dăunatoare, iar pentru producerea lor este necesar un consum redus de apă.  Căptușeala este de asemenea realizată 100% din bumbac organic, Harlequin fiind perfect siguri în contact cu pielea sensibilă a copiilor.

Materialul vegan folosit la manufacturarea baretelor este eco-friendly, 75% având origini biologice.

Caracteristicile barefoot reprezentative mărcii Tikki Shoes – super flexibilitate, greutate foarte mică, grijă completă pentru pielea piciorului, suport sănătos pentru mers și dezvoltare naturală așa cum recomandă medicii pediatri – sunt mereu prezente în încălțămintea noastră. Comandă Harlequin cu încredere pentru cele mai dragi piciorușe în creștere: tiparul a fost gândit să se adapteze celor mai multe tipuri de picioare cu lățimea normală/medie.

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0.00
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta