Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 1
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 2
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 3
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 4
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 5
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 6
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 7
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 1
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 2
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 3
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 4
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 5
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 6
 • Aranya piele 2021 - Strawberry picture - 7

Aranya piele 2021 - Strawberry

Cod produs: SB1_4 Brand: Tikki

250.00 Lei

Piele calitate premium

Căptușeală fără crom

Branț din piele tăbăcită vegetal

Talpă flexibilă din Vibram de 4mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 100g.

Atenție: Sandalele ARANYA au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

Ele sunt minunatele Aranya – dragile noastre noi sandale barefoot pentru copii. Inspirate de natură, la fel ca orice altceva aici la Tikki Shoes, ele înnoiesc și îmbunătățesc linia noastră de încălțăminte pentru cei mici. Cu un design nou care îmbină frumusețea cu funcționalitatea, sandalele de piele Aranya au o formă îmbunătățită și o multitudine de opțiuni în privința culorilor.

 

Caracteristicile de încălțăminte sănătoasă și naturală care au făcut ca Tikki Shoes să fie doriți în întreaga lume sunt – și vor fi întotdeauna – trăsături definitorii ale muncii noastre intensive. Materialele de înaltă calitate și fairtrade, principiile barefoot („mers desculț”) și designul flexibil nonrestrictiv susțin creșterea și dezvoltarea corectă a picioarelor. Copiii care petrec timp desculți de fiecare dată când este posibil și poartă pantofi barefoot au o postură mai bună, fac primi pași excelenți și continua să meargă cu ușurință și conectare.

 

Noua și îmbunătățita formă a sandalelor pentru copii este foarte versatilă și se potrivește atât ristului jos cât și celui înalt, precum și gleznelor mai subțiri sau mai dolofane. Branțul din piele tăbăcită vegetal, alături de căptușeala fără crom - o altă caracteristică Tikki Shoes - protejează pielea picioarelor de absorbția nedorită a substanțelor toxice întâlnite adesea la încălțămintea obișnuită. O altă noutate este talpa Vibram de 4mm, mai protectoare dar la fel de flexibilă.

 

Aerisită și foarte confortabilă, Aranya este încălțăminte ideală pentru vară, cu o formă la care s-a ajuns exclusiv prin cercetare și testare intensivă. Ușor de încălțat și chiar și mai ușor de uitat că sunt în picioare, aceste sandale au fost create să țină piciorușele celor mici fericite și sănătoase. Ca întotdeauna, pantofii Tikki sunt manufacturați în atelierul nostru din Timișoara, în concordanță cu normele naționale și ale Uniunii Europene în materie. Acestor norme le adăugăm vasta noastră experiență în crearea de încălțăminte și sincer drag de meserie.

 

Meșterul Tikki spune: la sandalele Aranya, mărimea este înscrisă pe eticheta galbenă situată sub bareta cu scai ușor ajustabilă (vezi foto). Toate modelele noi lansate de Tikki Shoes începând cu 2019 vor avea dimensiuni decalate (un număr mai mare față de cele standard) și sunt diferențiate fie prin eticheta galbenă de sub baretă, fie prin mărime ștanțată direct pe talpa încălțămintei.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta