Așa, în caz că te întrebai ce alte talente mai au Meșterii Tikki, ia hai să vedem. Astăzi dăm mai departe câteva sugestii de călătorie direct de la unul dintre cei mai experimentați specialiști în încălțăminte de aici de la Tikki Shoes. Rodica are mai bine de 20 de ani de experiență în manufacturare de încălțăminte. A terminat un liceu specializat în confecția de încălțăminte, apoi a început să lucreze în domeniu imediat după absolvire.

„Iubesc ceea ce fac și mi-a plăcut mult dintotdeauna. Cu atât mai mult cu cât acum sunt parte dintr-o echipă distractivă și unită, într-un loc unde suntem auziți și lăsați să facem cea mai bună treabă pe care o putem face”, a spus Rodica.

Ca să nu mai întârziem partea practică a acestei postări de blog nicio secundă în plus, mai întâi trebuie să afli că, atunci când e în concediu, Rodica iubește cel mai mult să călătorească și să facă plimbări în natură. Locul ei preferat din Europa vine cu înaltă recomandare: Grecia, cu nenumăratele ei plaje însorite, dar în mod special Atena. „M-am întors acolo ani la rând”, a spus Rodica. În România, musai de văzut ar Transfăgărășanul. Ei bine iată, o nouă cunoștință ȘI sfaturi de călătorie într-o scurtă postare pe blog. Pe data viitoare!